Goede ligging

Camping Terpstra op Terschelling is een mooie locatie om te verblijven wanneer men van de vakantie geniet op Terschelling. Camping Terpstra biedt veel verschillende accommodaties en ligt op een goede afstand van de meeste te bezoeken locaties. Hierdoor is het een mooie plek om te verblijven voor zowel kleine en grote groepen. Door de grootte van de camping en de grote hoeveelheid staplaatsen is er bijna altijd voor iedereen plek om te verblijven op camping Terpstra op Terschelling. Daarnaast kan men kiezen om deze staplaats te gebruiken voor een tent of een caravan waardoor de mogelijkheden divers zijn.

Landal terschelling
Boek nu je huisje bij Landal op Terschelling, klik hier!

Dé jongerencamping

Camping Terpstra wordt ook de jongerencamping van Terschelling genoemd. In de zomermaanden is de camping volledig volgeboekt door jongeren. Hierdoor is het een zeer locatie camping om te verblijven op Terschelling. Door de ligging van de camping zijn de uitgaansgelegenheden op Terschelling zeer gemakkelijk te bereiken. Hierdoor hoeven jongeren niet ver te lopen naar de discotheken en cafés. Daarnaast ligt het op zeer korte afstand van het strand. Hier staat de camping Terpstra op Terschelling dan ook bekend om.

Staplaatsen camping

Op camping Terpstra zijn veel staplaatsen aanwezig. Jongeren kunnen hierbij kiezen of zij zelf een tent meenemen of dat er een tent gehuurd gaat worden. Bij het zelf meenemen van een tent hoeft er slechts een staplaats gehuurd te worden. Het huren van een tent brengt uiteraard ook kosten met zich mee. Er zijn op camping Terpstra op Terschelling verschillende maten tenten te verhuren. De keuze ligt hier volledig bij de bezoeker. Er kunnen tenten voor tot 10 mensen gehuurd worden. Voor elke groep is er dus plek op de camping.

Tarieven huren tent

De tarieven van het huren van een tent op camping Terpstra hangt af van de grootte van de groep die in de tijd zal verblijven. De grootte van de groep bepaalt namelijk ook de grootte van de tent die verhuurd zal gaan worden. Grotere tenten huren is duurder dan het huren van een tent voor vier personen. Het huren van een tent voor vier personen kost €90,- voor een week of weekend. Dit is dus zeer goedkoop voor het huren van een tent. Het huren van een tent voor vijf personen, welke ook volledig ingericht is met luxe artikelen voor de jongeren, kost €130,- per week. Dit is de enige tent die met inrichting geleverd wordt en wordt hierdoor als een luxe tent gezien. Het huren van een tent voor 6 tot 8 personen kost €120,- per week of weekend. Voor groepen van 9 tot 12 personen kunnen er speciale legertenten gehuurd worden op camping Terpstra. De kosten voor het huren van een legertent bedragen €120,- tijdens het voor- en naseizoen en €140,- tijdens het hoogseizoen per week of weekend.

Extra’s huren bij een tent

Bij camping Terpstra kunnen jongeren ook extra’s huren voor bij de tent. De stroom is gratis wanneer er een tent gehuurd wordt. Jongeren kunnen er voor kiezen een koelkast te huren. Hier kunnen dan ook drankjes, zoals bier en frisdrank, in opgeslagen worden, zodat deze koel zijn. Daarnaast kunnen bij sommige tenten speciale bierbanken gehuurd worden. Deze worden beiden voor een paar tientjes per week verhuurd en dit zullen dan de enige kosten hiervoor zijn.

Kantine op camping Terpstra

Op camping Terpstra op Terschelling is ook een kantine aanwezig. Hier kunnen jongeren eten en drinken kopen. Hier zijn onder andere te kopen: broodjes, drankjes en snacks. Jongeren hoeven dus niet elke dag zelf te koken, maar kunnen terecht bij de kantine op camping Terpstra. Vlakbij de camping is het dorp Midsland. In dit dorp is een supermarkt aanwezig, zodat jongeren boodschappen doen wanneer zij op Terschelling zijn.